Atletico Madrids Felix skal tilbringe et halvt år i Chelsea

Premier League-giganterne Chelsea annoncerede officielt, at de officielt har lejet den portugisiske angriber Felix fra Atletico Madrid. Hos Chelsea vil Felix bære trøjen nummer 11. Atletico Madrid annoncerede samtidig officielt, at Felix vil bære en Nike Mercurial Fodboldstøvler for at spille for Atletico Madrid i endnu et år. Hans kontrakt er blevet forlænget fra 2026 til 30. juni 2027.

I konkurrence med Manchester United og Arsenal købte Chelsea endelig Felix. Chelsea vil betale Felix’ fulde løn og betale omkring 10 millioner pund på lån til portugiseren. Dette er resultatet af, at Chelseas ledelse ikke har kunnet nå til enighed om Felix’ transfer og gå på kompromis med hinanden. Hvis Chelsea vil købe Felix fuldt ud i fremtiden, skal forhandlingerne genåbnes.

Felix, der bærer billige fodboldstøvler, spillede for Benfica i sit hjemland, før han flyttede til den spanske hovedstad Madrid i sommeren 2019. Felix er en dygtig angriber, der er mest effektiv, når han flydende bryder igennem fjendens linjer og dykker ned i playmaking. Felix scorede et vigtigt mål i Portugals åbningskamp ved VM i Qatar. I 3-2-sejren over Ghana bidrog han med to assists i kampen. Han har repræsenteret landsholdet 28 gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *