Barcelona slog Sevilla 3-0 på hjemmebane

I 20. runde af La Liga i sæsonen 22/23 fortsatte Barcelona med at slå Sevilla 3-0 på hjemmebane og førte Real Madrid med 8 point. Både Alba og Rafinha, der havde billige fodboldstøvler på, lavede flotte afleveringer, og Garvey scorede også et mål.

I det 58. minut sendte Casey, der var iført en Superfly VIII fodboldstøvler, en assist i straffesparksfeltet. Alba skubbede og scorede for at hjælpe Barcelona med at føre 1-0. I det 71. minut sendte Rafinha en assist fra straffesparksfeltet, og Garvey scorede et tomt mål for at hjælpe Barcelona med at udvide stillingen 2-0. I det 79. minut assisterede Alba Rafinha med at score og hjalp Barcelona med at sikre sejren 3-0.

Før kampen havde Barcelona en bølge af 9 sejre i træk i alle turneringer og forblev ubesejret i 14 på hinanden følgende kampe i alle turneringer, mens Sevilla-holdet havde 3 sejre og 2 tab i de sidste 5 kampe. Det er indlysende, at Sevilla-holdet er langt underlegne Barcelona er så godt, at de to sider har slået Sevilla i de sidste 2 kampe mod Barcelona. Til sidst besejrede Barcelona Sevilla, som de ønskede, vandt en bølge af 10 sejre i træk i alle turneringer og forblev ubesejret i 15 turneringer i træk, mens Sevilla missede ligaens 3 sejre i træk. Første gang efter kampen førte Barcelona stillingen med 53 point og en fordel på 8 point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *