Japan slår Tyskland 2-1

I første runde af VM-gruppespillet forstyrrede det japanske hold Tyskland og vandt en vigtig sejr. Med et 0-1-underskud i første halvleg, i det 71. minut, kom Tang Anlu og Minamino Takumi på banen som indskiftere iført billige fodboldstøvler, og det japanske hold brugte 5 udskiftninger. 4 minutter senere spillede Tang Anlu en heroisk rolle og udlignede for holdet.

I det 83. minut overhalede det japanske hold scoringen. Itakura Kuku, der var iført en Fodboldstøvler Adidas Predator 18+ FG børn, lavede en lang aflevering. Asano Takuma holdt Schloterbeck og brød ind i højre side af straffesparksfeltet for at bryde målet, 2-1! Dette er også den anden sejr for det asiatiske hold, efter at det saudiske hold vendte Argentina 2-1.

Det er værd at nævne, at det er første gang siden VM i 1994, at det tyske hold taber efter at have taget føringen i VM. Det var tredje gang, de førte den første halvdel af VM og derefter tabte. For Japan er det første gang, de har vundet efter at have lukket et mål ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *