Kroatien slår Brasilien og går videre til semifinalerne

VM er officielt gået ind i kvartfinalen, hvor Kroatien spiller mod Brasilien. I første halvleg skabte begge sider ikke for mange muligheder; i anden halvleg missede Paqueta, der var iført en Superfly VIII fodboldstøvler, et enkelt mål, og Livakovic lavede en suveræn redning. De to hold scorede stadig 0-0 i ordinær tid. I første halvleg af overtiden brændte Brozovic en chance, og Neymar brød dødvandet; i anden halvleg af overtiden assisterede Orsic Petkovic med at udligne. I straffesparkskonkurrencen reddede Livakovic et straffespark, og Marquinhos missede et point. Til sidst tabte Brasilien til Kroatien 3-5 i straffesparkskonkurrencen og stoppede igen i kvartfinalen.

I pausetiden i første halvleg af forlænget spilletid brød Neymar ind i det lille straffesparksfelt og passerede målmand Livakovic, og scorede et tomt mål. Brasilien førte Kroatien 1-0. I landsholdets 124. kamp scorede Neymar sit 77. mål, hvilket gjorde Pele udlignende, som scorede 77 mål i 92 kampe, og gjorde det samme for topscoreren i Brasiliens historie. I det 116. minut udflankerede Petkovic skuddet og fløj i mål efter brydning. Kroatien udlignede. Brasilien 1v1 Kroatien, spillet gik til straffespark.

I straffesparkskonkurrencen blev det første straffekast af brasilianeren Rodrigue, der var iført en billige fodboldstøvler, reddet af Livakovic. I anden runde scorede begge hold straffespark. I tredje runde tog Modric føringen med at score et straffespark, og Brasiliens Pedro lavede også et stødt slag. I fjerde runde tog Orsic føringen og scorede et frikast i det døde hjørne. Brasiliens centrale forsvarsspiller Marquinhos ramte stolpen og sprang ud. I sidste ende eliminerede Kroatien Brasilien med en samlet score på 5-3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *