Kroos har endnu ikke accepteret en ny kontrakt med Real Madrid

Kroos har endnu ikke accepteret en ny kontrakt med Real Madrid

Toni Kroos, der bærer en Grå Rød Fodboldstøvler Adidas børn, har endnu ikke taget en beslutning om sin fremtid, hvor spilleren modtog næsten det dobbelte af Real Madrids løntilbud. Det er underforstået, at den tyske midtbanespiller har accepteret Real Madrids forslag om at forny sin kontrakt. Af denne grund vil han kontakte Real Madrid-klubben i endnu et år og fremlægge de vigtigste betingelser for at acceptere fornyelsen.

Ifølge rapporter bad spilleren om at fortsætte med at vinde Real Madrids træner Ancelottis tillid og sikre sin hovedposition og kerneposition næste sæson. Midtbanespilleren er i øjeblikket under kontrakt indtil 30. juni, og Kroos har endnu ikke taget en endelig beslutning. Real Madrid tilbød Kroos en etårig kontrakt under forhold svarende til hans nuværende behandling med Real Madrid. Men Kroos har endnu ikke taget en beslutning, men Real Madrid håber, at Kroos kan fortsætte med at spille for holdet. Kroos er blevet en af ​​hjørnestenene i holdet,

Real Madrid er uvillige til at lade ham gå, eller endda forlade holdet gratis, fordi Real Madrid i øjeblikket ved, at flere klubber er interesserede i hans signatur. Men Kroos selv, der er iført en Fodboldstøvler Adidas Predator 18+ FG børn, har forsikret Real Madrid om, at han efter udløbet af sin kontrakt med Real Madrid ikke vil skrive under med en anden klub, men hvis han ikke accepterer en forlængelse, er den eneste tilbageværende mulighed at hænge op med støvlerne ved Bernabeu. Hvis det er tilfældet, er Real Madrids bestyrelse også villig til at tilbyde ham endnu en ambassadørkontrakt for at sikre, at han forbliver forbundet med holdet på en eller anden måde.

Ovenstående er rapporten om “Kroos har endnu ikke accepteret en ny kontrakt med Real Madrid” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *