Manchester United vinder seks på hinanden følgende hjemmekampe for første gang i fem år

Premier League-sæsonen 2022/2023 fortsætter, hvor Manchester United spiller mod Nottingham Forest på hjemmebane. I kampens første halvleg lavede Rashford, der bar en Nike Mercurial Fodboldstøvler, en aflevering og gav et bidrag til Martial. I anden halvleg assisterede Casemiro Fred med at score. I sidste ende besejrede Manchester United Nottingham Forest med 3-0 hjemme og blev midlertidigt nummer fem i ligaen.

3-0-sejren i denne kamp var Manchester Uniteds største sejr i Premier League under Ten Hags træner. Faktisk var sidste gang, Manchester United besejrede en modstander med mere end 3 mål i Premier League, i begyndelsen af maj i år, hvor de besejrede Brentford 3-0 på hjemmebane i 35. runde af Premier League-sæsonen 2021/22. Den første Premier League-kamp efter VM startede med en stor sejr, og Manchester United-spillernes selvtillid kan godt forbedres.

I denne kampagne scorede Rashford, Martial og Fred, der bærer den billige fodboldstøvler, successivt for at hjælpe Manchester United med at slå deres modstandere med 3-0. I de seneste 4 Premier League-hjemmekampe har Manchester United uafgjort Newcastle 0-0, Tottenham 2-0, West Ham United 1-0, Nottingham Forest 3-0. Det er første gang, Manchester United har 4 hjemmekampe, alle sejre siden 2020. Derudover har Manchester United vundet seks på hinanden følgende hjemmekampe i alle turneringer, hvilket er første gang, holdet har opnået det siden december 2017. Efter denne kamp, Manchester United United har 29 point i 15 runder, kun 1 point efter Tottenham, som er nummer fire, og Manchester United har 1 kamp mindre end Tottenham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *