Mbappe vender tilbage til Paris-klubben før tid for at forberede sig til kampen

Efter afslutningen af VM-turen vendte den franske angriber Mbappe, der var iført en billige fodboldstøvler, tilbage til Frankrig uden at lave for mange justeringer. Han kom til klubbens træningsbase og begyndte at træne alene. Det forlyder, at årsagen til, at Mbappé arbejder så hårdt, er ud af hans egne fremtidige overvejelser. Han håber at vise sin bedste præstation og derefter skifte til Real Madrid i sommervinduet, fordi spillerne mener, at det er svært for ham at få det, han vil i Paris. Ære, han håber at få mere udvikling på en bedre platform.

Paris planlagde oprindeligt at give Mbappé en 10-dages ferie efter VM i håb om, at han hurtigst muligt kan vende siden om VM-finalens fiasko. Men uventet begyndte Mbappe ikke kun at genoptage træningen, han vil også spille i returkampen, som Paris-klubben har forberedt for de spillere, der deltager i VM, og han vil også have stor sandsynlighed for at spille i den seneste Ligue 1-kamp, Paris vs. spiller i Strasbourg.

Mbappe, iført en Superfly VIII fodboldstøvler, scorede hattrick i VM-finalen, men Frankrig blev slået af Argentina på straffespark. Den 24-årige angriber vandt den gyldne støvle med 8 mål efter kampen, men han var meget skuffet, fordi holdet ikke formåede at vinde mesterskabet, men han gav ikke op på grund af dette, men krævede strengt taget sig selv i håb om at gøre det. godt i næste VM bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *