Mushala er den første i Bundesligaen til at score 9 mål

I denne runde af Bundesligaen slog Bayern Werder Bremen 6-1 hjemme, og teenageren Mushala scorede endnu et mål. I kampens 6. minut afleverede Muciara bolden, Manes skud fra kanten af ​​straffesparksfeltet blev blokeret, og Muciara skød i nettet fra det lille straffesparksfelt og åbnede dermed scoringen for Bayern.

Efter at have scoret 1 mål i denne kamp, scorede Mushara, iført en nike mercurial superfly 8, 9 mål i 14 runder af Bundesligaen i denne sæson. Han blev også den første spiller i Bundesligaens historie til at score 9 mål i de første 14 runder. U20-spilleren, der scorede målene.

Udover 9 mål har Musciara iført en Fodboldstøvler Adidas Predator 18+ FG børn også bidraget med 5 assists i Bundesligaen i denne sæson, og han er også blevet den spiller med flest optrædener i Bundesligaen. I Champions League, selvom han ikke scorede, bidrog han også med 2 assists. Derudover scorede han 2 mål i den tyske Cup og 1 mål i den tyske Super Cup. Han har scoret 12 mål og 7 assists i alle turneringer i denne sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *