UEFA Europa League Liverpool gik med succes videre til kvartfinalen med en samlet score på 11-2

I den anden kamp i den netop overståede Europa League-kvartfinale 2023-24, besejrede Liverpool Sparta Prag hjemme med 6-1. Den samlede score var så høj som 11-2, og slog modstanderen Sparta Prag til en masse. I denne kamp scorede Liverpools stærke spillere Nunez, Clark, Salah og Gakpo alle mål Sparta Prag var simpelthen ikke noget match for en Premier League-gigant som Liverpool.

I kampens syvende minut bragte Liverpool sig foran fra start Nunez, der bar trøjen nr. 9, modtog en aflevering fra Szoboszlai og skød i nettet. Dette var Nunez’ femte mål i Europa League i denne sæson. Mål. . Så blot et minut senere assisterede Salah, Clark scorede med et lavt skud, og Liverpool udvidede sin føring med 2-0.

I det tiende minut af kampen stjal Clark bolden og afleverede den til Salah. Sidstnævnte skød smart, og Liverpool vandt let 3-0. I det 12. minut lavede Gakpo bolden, og Nunez, iført de bedste fodboldstøvler, skød. bred i straffesparksfeltet. To minutter senere samarbejdede Salah og Gakpo fuldt ud, og sidstnævnte skød i nettet fra straffesparksfeltet. På mindre end 15 minutter af kampen havde Liverpool scoret 4 mål. I slutningen af ​​første halvleg trak Sparta Prag, der spillede på udebane, en tilbage og omskrev stillingen til 4-1.

I det 48. minut af anden halvleg sendte Salah endnu en gang en assist.Szoboszlai modtog bolden i straffesparksfeltet og bragede målet.Liverpools 5 scoringer lukkede næsten sejren. Dette er Szoboszlais syvende mål i alle turneringer i denne sæson. I det 55. minut modtog Gakpo en aflevering fra holdkammeraten Elliott og ramte faktisk bolden i nettet med sin bagerste hæl. Liverpool førte 6-1. Sparta Prag havde ingen chance for at vende. Uanset hvor lang tid der var tilbage, ligegyldigt hvor meget du prøver, er der intet du kan gøre for at redde dig selv.

Til sidst besejrede Liverpool klubben fra Prag, Tjekkiet, med en samlet score på 11-2.