Real Madrid taber til Villarreal i den 28. runde af La Liga

I den 28. runde af La Liga, Real Madrid spillede mod Libertadores, men tabte 2-3 til Libertadores. 5 mål i kampen var meget sjovt for fansene at se på, og den meget ventede Karim Benzema præsterede ikke så godt i denne kamp, i hvert fald sammenlignet med hans tidligere præstationer.

Kampens første mål kom i det 16. minut, da Marco Asensio’s tværpasning fra midten ramte en medspiller og hoppede i mål, et ret sjovt mål, men Real Madrid tog føringen med 1-0. Det andet mål kom i det 39. minut, scoret af Libyanarel, til at udligne kampen. Det var Samuel Chukwueze, der snød sig forbi en Real Madrid-stopper i feltet og scorede med et spark til 1-1.

Det tredje mål kom i det 48. minut, da Vinicius også kom på tværs af bolden i feltet og derefter skød bolden ind til Real Madrid til en 2-1-føring. Det fjerde mål kom i det 70. minut, da Morales med to scoringer gav sit hold et point tilbage og uafgjort, men uden tid på uret og uden point på måltavlen var Libertadores i bedre form og scorede igen i det 80. minut, igen på et langskud af Samuel Chukwueze. Real Madrid tabte 2-3.

Faktisk viser denne kamp, at Real Madrids form ikke er så god, selv om de indtil videre har nået kvartfinalen og snart skal møde Chelsea, men efter denne spilstatus føler mange mennesker, at Real Madrid er mere tilbøjelig til at vinde, men Chelseas seneste form er også god, og endda forudsagt, at Real Madrid vil blive lukket ud, ved ikke, hvem der vil have flere chancer for at vinde i kampen den 13. april, de to hold. Kom og køb en Nike Mercurial Fodboldstøvler fra vores hjemmeside og se kampen sammen.