Benzema scorede det sidste mål i sin Real Madrid-karriere, Real Madrid i 1-1 Athletic Bilbao

Real Madrid spillede mod Athletic Bilbao i 38. runde af La Liga den 5. juni. Kampen endte uafgjort 1-1 på hjemmebane for Athletic Bilbao, der vandt andenpladsen, hvilket også var Benzemas sidste kamp i Real Madrid-trøjen, og han scorede det sidste mål i sin Real Madrid-karriere.

I denne kamp overvældede Athletic Bilbao, på trods af at de var gæster, næsten Real Madrids angreb og skabte flere chancer for at bryde igennem, og kort efter kampstart tog Athletic Bilbao et hjørnespark og fik et straffespark for en fejl på Kroos i feltet, men Courtois blokerede det modigt. Men i det 48. minut blev Sebalos snydt af Athletic, og Sansett fyrede et skud af fra feltet, som blev blokeret af Courtois, men Sansett satte derefter bolden ind og bragte gæsterne foran 1-0, før Real Madrid, som var bagud, blev nervøse og intensiverede deres angreb. I det 70. minut blev Militang ramt i ansigtet af en modstanders løftede albue, hvilket gav Real Madrid et straffespark, som Benzema omsatte til 1-1, det sidste mål Benzema scorede i Real Madrid.

Benzema kom til Real Madrid fra Lyon i 2009 og har nu været i klubben i 14 år og vundet i alt 25 titler i sin tid i Real Madrid. I alt har han spillet 647 kampe for Real Madrid og scoret 335 mål, hvilket gør ham til den næstmest scorende spiller i Real Madrids historie. I 2022 blev Benzema tildelt Ballon d’Or. Real Madrid har officielt meddelt, at Benzema forlader klubben efter denne sæson og dermed afslutter sin 14 år lange karriere i Real Madrid. Dette mål bringer Benzemas Real Madrid-karriere til en vellykket afslutning, så lad os tage vores billige fodboldstøvler på og heppe på Real Madrid og Benzema og ønske dem bedre og bedre sæsoner fremover!