Juventus fik fratrukket ti point og tabte 1-4 til Empoli

Den 23. maj, i den 36. runde af Serie A, mødte Juventus Empoli på udebane. Det var et styrkeforskel mellem de to hold, og alle var meget optimistiske omkring Juventus’ præstation, men da Serie A-officials før kampen meddelte, at Juventus havde fået fratrukket ti point for snyd, blev alle spillere i billige fodboldstøvler øjeblikkeligt modløse, og hele kampen faldt sammen. Sikke en skam med Empolis resultat!

Hvis Juventus holder modet oppe og får de tre point med fra denne kamp, kan de faktisk stadig være på femtepladsen og kun to point fra AC Milan på fjerdepladsen. I næste runde skal Juventus spille mod AC Milan i en direkte kamp i Serie A. Hvis de er heldige at slå AC Milan, kan Juventus vende tilbage til top fire. Desværre havde de et nervøst sammenbrud og formåede ikke at gribe chancen foran dem, og dermed mistede de chancen for at komme med i Champions League.

Lad os gennemgå kampen. Som følge af det slag før kampen startede Juventus kampen kort efter og blev udnyttet af Empoli. I kampens 18. minut gav Milik et straffespark for en forseelse i feltet, og Caputo scorede fra pletten til Empolis 1-0 føring. Federico Chiesa brød igennem og scorede et point for Juventus, så det blev 1-3 til Empoli! Men det var for sent, da Empoli scorede endnu et mål fire minutter inde i tillægstiden for at afgøre kampen, og Empoli tog kampen med 4-1 til Juventus. Juventus har nu ikke kun mistet sejren, men også 10 point, hvilket bringer dem ned på syvendepladsen i tabellen.